Επιστροφές προϊόντων

Εάν μετά την παραλαβή, διαπιστώσετε πρόβλημα με το προϊόν (πχ. DoA, Dead-on-Arrival, μη λειτουργική-ό), παρακαλώ επικοινωνήστε εντός 48 ωρών μαζί μας στο τηλέφωνο 2310 640-483 ή στείλτε μας e-mail με θέμα “Μη λειτουργικό προϊόν” στο info@silex.gr

Υπαναχώρηση και επιστροφή χρημάτων

Επιστροφές χρημάτων γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος, με την επίδειξη της απόδειξης αγοράς ή τιμολογίου και με την προϋπόθεση το προς επιστροφή προϊόν, να μην έχει χρησιμοποιηθεί ή φορεθεί και να είναι σφραγισμένο στην αρχική του συσκευασία.

Η άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης από τον καταναλωτή είναι δυνατή εφόσον:

Το προϊόν αποσταλεί στη συσκευασία στην οποία παρελήφθη.

Δεν έχουν αφαιρεθεί ή καταστραφεί με οποιονδήποτε τρόπο οι ετικέτες του προϊόντος.

Επιστραφούν όλα τα συνοδευτικά έγγραφα του προϊόντος και η απόδειξη αγοράς.

Το προϊόν δεν έχει φορεθεί ή χρησιμοποιηθε.

Το silex.gr δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν απώλεια ή φθορά του προϊόντος κατά τη μεταφορά της επιστροφής. 

Εντός 14 ημερών έχετε την δυνατότητα επιστροφής του προϊόντος σας και εμείς θα σας επιστρέψουμε, όλο το ποσό της αγοράς σας.

Πότε δεν υπάρχει κάλυψη από την εγγύηση;

Η εγγύηση παύει να είναι έγκυρη εάν διαπιστωθεί ένας από τους παρακάτω λόγους:

Υπάρχουν εμφανής σημάδια κακομεταχείρισης του προϊόντος, πχ χτύπημα, τσαλάκωμα, οποιοδήποτε σχίσιμο.

Μη ορθή χρήση του προϊόντος

Επίσης, η εγγύηση δεν καλύπτει κλοπή και φθορά από φυσικά φαινόμενα. Τα έξοδα μεταφοράς για επιστροφή προϊόντων προς επιδιόρθωση- αντικατάσταση με χρήση της εγγύησης, *επιβαρύνουν τον πελάτη. (8€/αποστολή), εκτός DOA.

Ισχύον Δίκαιο – Δικαιοδοσία

Η παρούσα Σύμβαση διέπεται από το Ελληνικό Δίκαιο, ιδίως τα νομοθετήματα που ρυθμίζουν θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο, τις πωλήσεις από απόσταση και την προστασία των καταναλωτών, το Ν.2251.1994 ως έχει μέχρι σήμερον τροποποιηθεί και ο καταναλωτής ρητώς δηλώνει ότι προ πάσης τοποθετήσεως παραγγελίας του έλαβε γνώση των συγκεκριμένων διατάξεων και αποδέχεται την τήρηση εκ μέρους του silex.gr των ανωτέρω νομοθετημάτων.

Τυχόν αμφισβήτηση ή διαφορά που αφορά την παρούσα σύμβαση, καθ οιονδήποτε, άμεσο ή έμμεσο τρόπο, ρητώς συμφωνείται ότι υπάγεται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων.